Væghængte skåle

Viser 1–15 af 68 resultater

Køb et Flot og billigt hængetoilet til badeværelset

Hængetoiletter som også kaldes hængeskåle eller svævende toiletter, er en moderne og praktisk løsning som giver et eksklusivt look til badeværelset. Her kan du finde et stort udvalg til faste lave priser. Læs mere >


0,00 kr. Inkl. Moms
0,00 kr. Inkl. Moms
Ikke på lager

Hvad er fordelene ved væghængte toiletter?

Et væghængt toilet er en god løsning til små badeværelser, hvor der ellers ikke ville være plads til et gulvstående standard toilet. Når man "løfter" toilettet fra gulvet kan man også få et lille badeværelse til at føles bare en lille smule større.

Det væghængte toilet har disse tre praktiske fordele:

  • Spar plads: Vægmonterede toiletter er et godt valg til mindre badeværelser, fordi Cisternen er gemt i væggen og skålen er den eneste del som er synlig i rummet. Toiletskålen er dermed op til 30 cm tættere på væggen, hvilket kan gøre en stor forskel i et lille badeværelse.
  • Nemmere rengøring: Fordi toilettet ikke står på gulvet, er det meget nemmere at rengøre området under hængeskålen. 
  • Højden kan justeres: Når man skal installere et vægmonteret toilet, kan højden tilpasses til dit behov. Dette kan være praktisk for folk med handicap der har brug for et  toilet hænger i en speciel højde.

Er væghængte toiletter sikre at bruge?

Svaret er ja, hvis de bliver installeret korrekt. Den største bekymring ved væghængte toiletter er, om de bliver siddende og ikke falder ned fra væggen når man sidder på dem. Dette kan være med til at afholde nogle folk fra at anskaffe et væghængt toilet.

Heldigvis er chancen for at det sker meget lille hvis man får en professionel vvs'er til at installere sit indbygningstoilet.

Indbygnings elementerne som væghængte toiletter skal monteres på er designet med flerpunktsfiksering, som betyder at der skal bruges adskillige bolte til at montere rammen til væggen og gulvet. Dermed spredes vægten fra det væghængte toilet imellem boltene hvilket sikrer en yderst holbar løsning.

Hvis et væg hængt toilet er monteret korrekt falder det ikke ned. Alle vores indbygnings elementer og hængeskåle er af høj kvalitet og certificeret til at kunne bære op til 400 kg!

Hvilket hængetoilet toilet skal man vælge?

Når du har besluttet dig for at købe et væghængt toilet skal du vælge en model som passer til dine behov. 

Væghængte toiletter uden skyllekant som også kaldes Rimless eller Rimfree er blevet meget populære for dem, der har fokus på hygiejnen. Et toilet uden kant er nemlig meget nemmere at rengøre, da der ikke samler sig skidt og kalk under kanten i toppen af kummen, som det ses på de fleste klassiske toiletter.

Hvis du ikke har meget plads på badeværelset bør du overveje at anskaffe et lille væghængt toilet som ikke optager særligt meget plads. Her kan en Ifø hængeskål være en perfekt løsning.

Vi anbefaler modeller som for eksempel ifö sign art, ifö spira art eller ifö spira rimfree som giver et moderne og elegant look til dit badeværelse. Du kan se hele vores udvalg af Ifø hængetoiletter og tilbehør her.

Find et ophængt toilet fra de bedste producenter

Vi leverer toiletter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser fra de mest populære mærker som Ifø, V&B og Geberit. Vi kan også rådgive dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige model til dit badeværelse.

Vi ved at toiletter ikke er billige og hvis du leder efter en toiletskål til en rimelig pris, er vi sikre på at du finder det du leder efter hos os.