Brusevæg i glas

Viser alle 6 resultater

Bestil billige brusevægge af høj kvalitet hos os i dag

Leder du efter en billig brusevæg til dit badeværelse? Så er du kommet til rette sted. Vi har et håndplukket udvalg til skarpe priser. Vi har både brusevægge til badekar eller til afskærmning af brusenicher. Læs mere >


1.972,50 kr. Inkl. Moms
1.875,00 kr. Inkl. Moms
1.600,00 kr. Inkl. Moms
2.100,00 kr. Inkl. Moms
1.745,00 kr. Inkl. Moms

Skal du købe en brusevæg eller brusekabine?

Det er en god løsning at montere en fast brusevæg i sit badeværelse. Dog bør du gøre nogle overvejelser inden du bestiller. Faste brusevægge bruges ofte som afskærmning mellem bad og toilet eller badeværelsesmøbler. Hvis du vil have afskærmning hele vejen rundt om badeområdet, bør du anskaffe en brusekabine i stedet.

Brusevægge er en praktisk løsning til at løfte stilen i et mindre badeværelse.

Hvad er fordelene ved en fast brusevæg i badeværelset?

Man opnår mange fordele ved at afskærme badeområdet med brusevægge i hærdet glas. Bl.a undgår man at der løber vand ud på gulvet fra brusenichen eller badekarret. På denne måde slipper man for at fjerne kalkrester fra gulvet uden for badeområdet. De glatte overflader gør også rengøringen af brusekabinen nemmere og mere overskuelig.

Små badeværelser synes større

Badeværelset kan synes større hvis man vælger en brusevæg i klart glas, frem for andre alternativer som ikke er gennemsigtige. på denne måde får man en praktisk løsning som fremhæver væggen og kan passe ind i et lille badeværelse.

Vi har valgt de bedste producenter

Alle vores brusevægge er af ordentlig kvalitet fra populære mærker som Ifö og Vetro, som sikrer dig flotte produkter der holder i mange år. Vi har valgt at handle med disse producenter, fordi de er førende på markedet inden for brusevægge, brusekabiner og brusedøre i hærdet sikkerhedsglas.

Er det sikkert at montere en brusevæg i glas?

Du kan trygt montere vores flotte brusevægge i dit badeværelse, da de er lavet af tykt hærdet sikkerhedsglas i god kvalitet. Det hærdede glas fremstilles ved 700 grader og bliver hurtigt nedkølet. Denne proces lukker mikrorevner og skaber en forspænding, som gør det meget stærkere end alment glas.

Rengøring af glasvægge efter bad

Det er vigtigt at gøre glasvæggen i dit badeværelse ren efter hvert bad som en del af den daglige rutine. Ellers kommer badeværelset hurtigt til at se beskidt ud. Der kan også ophobe sig bakterier, som kan skabe lugtgener og dårligt indeklima. Vi anbefaler at du bruger en gummiskraber eller et håndklæde til at fjerne overskydende vand fra overfladen efter hvert bad. Ved at gøre dette til en vane, undgår du også grimme kalkaflejringer på glasvæggen.

Har du spørgsmål til vores produkter eller services?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den rigtige nye brusevæg til dit bad som opfylder dit behov. Du er meget velkommen til at kontakte vores ekspert for råd og vejledning på: Lp@nvi.dk