Delonghi radiatorer

Bestil billige radiatorer af højeste kvalitet

Vi er de eneste i danmark der forhandler radiatorer fra Delonghi og tilbyder et bredt udvalg fra den italienske producent til private og erhverv. Vi deler gerne vores viden og erfaring med dig og besvarer alle de spørgsmål du måtte have om vores udvalg. Læs mere >De bedste radiatorer på markedet

Der er flere faktorer som gør radiatorer fra Delonghi til de bedste på markedet. De er af højeste kvalitet og er ekstremt effektive. De har også en højere ydeevne end de fleste andre moderne radiatorer på markedet. De er fremstillet af stål i høj kvalitet og kan derfor holde meget længere end billigere alternativer.

Delonghi giver endda 15 års garanti på alle deres radiatorer som sikrer dig produkter der holder i lang tid.

Alt for ofte er radiatorer grimme, svære at installere og rengøre. Delonghi gør op med dette og kombinerer moderne design med innovativ teknologi og fremstiller de mest stilfulde radiatorer på markedet.

Radiatorer fra Delonghi er også nemme at installere og hos Nvi kan du finde en række modeller der kan bruges til både private og erhvervsbyggerier.

Stort udvalg af forskellige modeller

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer radiatorer, der er velegnede til både privat og erhvervsmæssig brug. Vores udvalg af omfatter blandt andet plan radiatorer, hygiejne radiatorer, vertikale radiatorer og ventil radiatorer mm.

Alle vores nye radiatorer er fuldt CE-certificerede og opfylder de højeste standarder for sikkerhed og energieffektivitet. Vores radiatorer fås i en række forskellige størrelser og kan bestilles i forskellige farver efter aftale.

Her kan du se en kort beskrivelse af hver af de forskellige typer radiatorer fra Delonghi vi tilbyder:

Standard radiatorer 4x½ tomme

Denne type radiator leveres med påskruede sidepaneler og topgitter som giver et kompakt og stilfuldt udseende. Der er påsvejst montagebeslag på bagsiden af radiatoren som gør opsætning nemt med de medfølgende vægbeslag. Disse radiatorer er kendetegnet ved at kunne udnytte varmekilder ved mellemlav temperatur og er meget billigere i drift end f.eks en el radiator.

Radiatorerne er bygget af materialer af kvalitets materialer og har en høj termisk ydeevne og pålidelighed, mens de kompakte og rene linjer giver et tidsløst og stilfuldt look.

PHD ventil radiator

PHD ventil radiatorer er kendetegnet ved en forudindstillet termostatventil og PHD-systemet, der muliggør en fortrinsvis varmediffusion i radiatoren som gør at du kan spare mange penge på elregningen.

Fortrinsvis varmediffusion betyder at det varme vand løber ud i den forreste plade først, hvilket giver en hurtigere og mere effektiv opvarmning af rummet i dit hjem.

Den forudindstillede termostatventil gør det muligt at regulere flowet af varmt vand i radiatoren i overensstemmelse med dine behov for altid at opnå den maksimale energieffektivitet.

Plan radiator

Disse stilfulde radiatorer har et fladt panel monteret på fronten, hvilket gør dem lettere at rengøre og giver en konstant og jævn varme.

På grund af deres design giver disse pladeradiatorer en bemærkelsesværdig energibesparelse, de er færdiggjort med øje for detaljerne og er fremstillet af førsteklasses stål med en garanti på 15 år.

Plan radiatorer fra Delonghi er ikke kun en varmekilde, men også tilbehør til indretningen. De er indbegrebet af moderne stil og er egnet til installation i selv den mest moderne bolig.

Plan hygiejne radiator

Det moderne design på Delonghi plan hygiejne radiatorer er perfekt til hospitaler, skoler, plejehjem og andre steder hvor hygiejne er afgørende.

Plan hygiejneradiatorer er designet til nem rengøring, da der ikke er nogen indvendige konvektorer, gitre eller sidepaneler, som forhindrer eller besværliggører grundig rengøring.

Der er monteret en plan plade på fronten af radiatoren som giver en glat overflade som nemt kan tørres af med en våd klud.

Du får disse fordele samt den velkendte pålidelighed og kvalitet som Delonghi står for med disse hygiejne radiatorer.

Sådan monteres Delonghi radiatorer på væggen

Bag på radiatoren er der påsvejste beslag som passer ind i de medfølgende vægbeslag. Vægbeslagene er lavet af metal og er skal monteres i en passende højde på væggen. Når vægbaslagene er monteret kan radiatoren hænges på væggen.