brusekar til brusekabine

Viser alle 5 resultater

Find et billigt brusekar til brusekabine

Står du og mangler et billigt nyt bundkar til din brusekabine eller bruseniche? Her kan du finde flotte bundkar som også kaldes brusekar, brusebund eller kabinekar. Det er en praktisk løsning til badeværelset og kan kombineres med vores flotte brusevægge og brusedøre. Læs mere >


1.782,50 kr. Inkl. Moms
1.612,50 kr. Inkl. Moms
1.782,50 kr. Inkl. Moms

Bundkar fra de bedste producenter

Vi har udvalgt de bedste bundkar fra producenterne Primeo og Ifö som garanterer flotte produkter af høj kvalitet som holder i mange år.

Bundkar er en praktisk løsning til badeværelset.

Hvorfor er et bundkar en praktisk løsning?

Hvis du er træt af at skulle tørre gulvet i badeværelset af efter hvert bad, er et bundkar en praktisk løsning. Kanterne på brusekarret holder nemlig vandet inde så det ikke løber ud i hele badeværelset. Et bundkar kan både bruges til en bruseniche, eller som en del af en brusekabine som effektivt afskærmer badeområdet.

Bundkar er en praktisk løsning til badeværelset.

Vedligeholdelse og rengøring af kabinebunde er nemt, da man ikke skal fjerne kalk, snavs og sæberester fra flisefuger og andre ujævne overflader. På de fleste af vores modeller kan man endda fjerne overdelen af bundkarret hvis man har brug for adgang til det indbyggede afløbssystem.

Montage på gulvet

Vores brusekar/bundkar er nemme at montere på gulvet, da de har justerbare fødder som ikke skal skrues fast. De justerbare fødder kan drejes, så du kan montere bundkarret helt plan med dit gulv. Derfor kan du hurtigt etablere en bruseniche eller brusekabine i dit badeværelse med et af vores flotte bundkar.

Velkommen NVI og Nordisk VVS Import A/S

Det er vigtigt for os at sikre, du lander det rigtige sted. Vælg om du er privat- eller erhvervskunde nedenfor.