Bestilling

Tjek din ordre
Er dine oplysninger korrekte?

Vi anbefaler at dobbelttjekke oplysningerne du har angivet inden du trykker ”Godkend ordre”.

Skulle der være sket en fejl, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Annullering af ordre
Har du bestilt det forkerte produkt eller fortrudt dit køb?

Du kan annullere din ordre såfremt, at den ikke er pakket eller under behandling endnu.

Du har mulighed for at annullere din ordre ved at sende en email til info(@)nvi.dk. Husk at inkludere kontakt informationer samt ordrenummer.

Adresseændring
Har du skiftet adresse?

Det er ikke muligt at foretage adresseændringer efter at ordren er lagt. Du kan dog annullere ordren hvis muligt, og derefter foretage en ny ordre med en anden adresse.

Priser
Dagspriser

Priserne på hjemmesiden er dagspriser inkl. moms og andre udgifter. NVI A/S tager forbehold for prisændringer.

Sådan bestiller du varer
Bestilling step-by-step
  1. Først vælger du den/de ønskede vare samt antal og trykker på knappen “Tilføj til kurv”.
  2. Herefter går du til kassen ved at trykke på indkøbskurven oppe i højre hjørne og derefter trykke på knappen “Kasse”.
  3. På siden “kasse” kan du se en oversigt over varerne på din ordre, leveringsadressen, den valgte betalingsform samt anden relevant information.  Hvis du ønsker at ændre på din ordre, så er det nu, du kan gå tilbage og ændre det. Hvis alt er korrekt, trykker du ganske enkelt på “Godkend ordre” og gennemfører betalingen, og du vil kort herefter modtage en ordrebekræftelse til den registrerede e-mailadresse.

 

Betaling

Sikker betaling
Du kan trygt handle hos os

Når du befinder dig i betalingsvinduet på hjemmesiden vil du være i det vi kalder for en ”sikker zone” – det kan ses ved, at der i Browservinduet er HTTPS://, hvor S’et står for secure (Sikker).

Betaling via krypteret forbindelse

Vi bruger en såkaldt SSL kryptering (Secure Socket Layer), hvilket betyder at de oplysninger du indtaster om dit betalingskort KUN kan ses af Clearhaus (Vores betalingsudbyder) og ikke af hverken os eller andre. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betalingsmuligheder
Hvilke betalingsmuligheder kan benyttes?

Du kan benytte dig af følgende betalingsmuligheder når du handler med os: VISADankort, Mastercard, VISA, Visa electron, Maestro og Mobilepay. Læg mærke til, at du måske bliver mødt med at skulle oplyse en særlig kode, som sendes til dig på SMS og er en del af den ekstra sikkerhed der foreligger ved handel på nettet.

Kreditkortoplysninger
Håndtering af kreditkortoplysninger

For at øge sikkerheden gemmer vi ikke dine kreditkortoplysninger i vores system. Når du foretager en betaling på vores hjemmeside, bliver dine oplysninger videresendt via en krypteret forbindelse og behandlet af vores betalingsudbyder Clearhaus.

Forsendelse og levering

Modtagelse af varer
Dit ansvar ved modtagelse

Du har som køber pligt til straks at sikre dig, at leverancen er uden mangler ved modtagelsen. Reklamationer over mangler eller mængde angivelse skal ske skriftligt inden 14 dage efter varernes modtagelse. Et eventuelt erstatningsansvar er alene maksimeret til leverancens værdi inkl. moms. Nvi A/S er ikke ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

Levering
Betingelser for Levering

Opgivne leveringstider er vejledende og fastsat efter bedste skøn og kan således ikke danne grundlag for ophævelse eller erstatning. Nvi A/S er uanset ovenstående heller ikke i noget tilfælde ansvarlig for driftstab, avancetab eller andet inddirekte tab.

Levering sker ab vor adresse. Forsendelse sker på købers regning og risiko. Nvi A/S forbeholder sig ret til at vælge transportmiddel og transportvej efter vort skøn.

Alle vores leverancer leveres til første dør i stueetagen, rampe- eller gadeplan. Nvi A/S er uden ansvar for forsinkelser eller forhindringer, som skyldes force majeure eller andre forhold uden for vores kontrol. Ved eventuel oplagring henligger varerne for købers risiko.

Leveringsomkostninger
Priser på levering

Prisen på fragt bliver beregnet automatisk på siden “kasse” ud fra den valgte leveringsmetode.

Forsendelsesstatus

Når vi sender din pakke via vores fragtudbyder, vil du modtage en besked med et tracking nummer. For at følge din pakke indtastes tracking nummeret på den angivne web-adresse.

Returnering og refundering

Returret hos NVI
Har du fortrudt dit køb?

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Dette gøres ved at sende en mail til salg(@)nvi.dk eller via tlf +45 88 77 93 94. Returforsendelsen skal du selv betale.

Ved retursager skal original emballagen være intakt så varen kan sælges videre.  

Du skal gøre os opmærksom på, at du ønsker at returnere varen samt give en begrundelse for returneringen. 

 

Når du sender varen, skal du altid sørge for, at få dokumentation for, at varen er afsendt. Det kan ske ved at sende en kopi af kvittering fra posthuset eller fragtmanden.

Du bærer selv ansvaret for varen, indtil den er retur hos os.

Bemærk: Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Omkostninger i forbindelse med returnering

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere uønskede varer. Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal ske til os på mail.: info@nvi.dk

I meddelsen skal du gøres os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Beskriv hvorfor du gerne vil returnere dine varer og vedhæft gerne billeder som dokumentation.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du pakker varen ind i en ydre forsendelsesemballage for at beskytte varen og den originale emballage, mest muligt. Hvis den originale emballage mangler, eller er helt eller delvis skadet, kan dette medføre en værdiforringelse af varen.

Refundering af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer betalinger modtaget fra dig, herunder varens pris senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du fremsender os dokumentation for at have returneret den i samme stand som du modtog den.

Er der noget vi har overset?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål.

Kontakt os

Er der noget vi har overset?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål.

Kontakt os