Brusekabiner

Viser alle 11 resultater

Håndplukket udvalg af billige brusekabiner i høj kvalitet

Trænger badeværelset til at blive opgraderet? Her kan du finde billige nye brusekabiner i forskellige dimensioner som passer ind i både store og mindre badeværelser. Vi har både kabineoverdele og komplette brusekabiner som kan bestilles med hurtig fragt i hele Danmark lige til døren. Læs mere >


Ikke på lager
4.137,50 kr. Inkl. Moms
2.597,50 kr. Inkl. Moms
3.900,00 kr. Inkl. Moms
3.737,50 kr. Inkl. Moms
4.282,50 kr. Inkl. Moms

Hvorfor vælge en brusekabine?

Du får mange fordele ved at vælge en brusekabine. Blandt andet er det en vandtæt afskærmningsløsning, som sikrer at der ikke løber vand ud på dit gulv når du er i bad.

Brusekabiner er en praktisk løsning til at løfte stilen i et mindre badeværelse.

Med en komplet brusekabine får du både brusevægge, brusedøre og bundkar samlet i en pakke, hvilket gør at du kan spare mange penge. At anskaffe en ny brusekabine er også en mere simpel løsning end at skulle lave en bruseniche.

De fleste brusekabiner kræver ikke særligt meget plads og kan passe ind i et lille badeværelse. Man slipper oven i købet for at lave ændringer på vand- og afløbsinstallationer, og man behøver heller ikke opbygge vægge omkring badeområdet.

Du skal blot placere brusekabinen i badeværelset og tilslutte det til det eksisterende vand- og kloaksystem. Så er du helt klar til at tage et godt bad.

Sådan vælger du den rigtige brusekabine

Når du skal vælge en brusekabine til dit badeværelse er der mange muligheder og du skal gøre nogle overvejelser først:

  • Hvor skal kabinen placeres?
  • Hvad er dimensionerne?
  • Hvilke funktioner er vigtige for dig?
  • Hvad er dit budget?

Først er det vigtigt at finde ud af, hvor brusekabinen skal installeres på badeværelset. Så kan du nemlig bedre finde ud af hvilken størrelse du skal anskaffe. Det er vigtigt at måle højde, bredde og dybde her. Dette vil sikre at kabinen passer ind i dit badeværelse. Du skal også sørge for at der er afløb og vandinstallation hvor kabinen skal placeres.

Se vores udvalg af forskellige brusekabiner med klare glas vægge.

Hvad består en brusekabine af?

Som udgangspunkt består alle brusekabiner af flere dele. Et bundkar med et afløbsrør som forbindes med det eksisterende afløb. Derudover er to vægge i klart glas monteret i siderne, som holder vand og damp inde når du tager et varmt bad. Der er også monteret døre eller gardiner til at komme ind og ud af brusekabinen. De fleste brusedøre har magnetlukningen som holder døren lukket. Bundkaret holder også vandet inde i brusekabinen, hvilket gør det nemmere for dig at undgå unødvendig tørring af dit badeværelsesgulv efter hvert bad.

Hvordan vedligeholder man sin brusekabine?

Det er vigtigt at du vedligeholder din nye brusekabine for at holde den pæn og funktionel. Overskydende vand bør fjernes fra bundkar, brusevægge, rist og brusearmatur efter hvert bad for at mindske kalkaflejringer som kan være besværlige at rengøre.