Glasdøre til brusekabiner

Viser alle 12 resultater

BESTIL DINE BRUSEKABINE DØRE BILLIGT HOS OS

Her kan du se vores udvalg af flotte brusekabine glasdøre i kendte mærker som kan være med til at løfte stilen i badeværelset. Vi har valgt at handle med de bedste producenter som sikrer dig brusekabine døre i hærdet glas af høj kvalitet som holder i mange år. Læs mere >Hvorfor bruge en brusedør til brusekabinen?

Med en brusedør kan du afgrænse bruseområdet i badeværelset effektivt og holde vand og fugt inde når du tager bad. Man opnår også at dampen fra vandet holdes inde i brusekabinen, hvilket holder varmen længere i kabinen imens du er i badet. Det er også nemt at fjerne kalk og snavs fra brusekabine døre når man har været i bad, i forhold til f.eks et badeforhæng.

Hvilken slags brusedør skal du købe?

Du kan blandt andet vælge mellem en række forskellige typer af brusedøre i klart glas, f.eks. brusedøre med hængsler og sving, buede brusedøre og glasdøre til bruse kabine der foldes, som kræver mindst mulig plads og kan passe godt til et lille badeværelse, hvor en svingdør ikke passer ind.

Der er et par ting, du skal tage hensyn til, når du vælger døre til brusekabine. Blandt andet skal du tænke på, pladsen du har til rådighed i badeværelset. I et lille badeværelse kan du være begrænset af f.eks toilettet, en dør, vindueskarme eller lignende.

Du skal også tænke på, hvordan du ønsker at få adgang til brusekabinen. Skal det være en dobbelt brusedør? en svingdør? eller skal det være en skyde- eller folde brusedør? Der er mange muligheder og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige brusekabine dør som giver en optimal udnyttelse af pladsen i ethvert badeværelse.

Hvilken type glas er dørene lavet af?

Brusekabine døre kan laves af forskellige glastyper som har forskellige kvaliteter. Vores brusedøre er lavet af 6mm tykt hærdet glas, som er meget stærke end almindeligt klart glas. Hærdet glas har en slidstærk Easy Clean 3M overflade som gør det nemt og enkelt at rengøre brusedøren.

Glasset har polerede kanter hvilket sikrer at du ikke kan skære dig når du benytter døren. Hvis du skulle være så uheldig at der kommer brud på brusedøren granulerer glasset og bliver til små stykker som ikke er skarpe. Så kan man fjerne glasset uden at skære sig hvis uheldet skulle ske.

Nem rengøring

Ligesom med en bruseniche eller brusevæg i glas, skal brusekabine døre også rengøres. Det er meget vigtigt at fjerne vand fra en glas brusedør som en del af den daglige rutine, hvilket kan gøres med en gummiskraber og efterfølgende tørring med en klud.

På denne måde kan man slippe for at der samler sig snavs og kalk på glasset. Hvis der alligevel skulle samle sig genstridige kalkaflejringer, kan du sprøjte noget eddikesyre på glasset og nemt fjerne kalk med en blød svamp efter cirka 15 minutter.

HVAD ER FORDELENE VED BRUSEKABINE DØRE?

En brusedør i glas er mere hygiejnisk og nemmere at holde ren end for eksempel et bruseforhæng. Et forhæng kan nemlig komme til at lugte surt og skal en tur i vaskemaskinen hvis der samler sig og kalk snavs på det.

Med en brusekabine glasdør kommer badeværelset også til at virke større, da udsynet ikke bliver blokeret. Man slipper endda også for at installere lys oven over brusekabinen da lys fra loft og vinduer trænger igennem glasset.