Håndbrusere

Viser 1–15 af 40 resultater

Billige håndbrusere til badeværelset

Hos Nvi finder du flotte og billige håndbrusere til dit badeværelse. Om du har brug for en bruser med et lille brusehoved eller en stor håndbruser kan du finde det hos os. Bestil i dag og få hurtig levering i hele Danmark. Læs mere >


1.647,50 kr. Inkl. Moms

Hvorfor vælge en håndbruser?

En håndbruser er en praktisk løsning til ethvert badeværelse. Håndbruseren kan nemlig hænges på væggen men også hurtigt løsnes fra holderen, så du kan styre vandstrømmen når du er i bad.

Når du vælger en håndbruser, skal du sørge for at du får den rigtige model til dit badeområde. Vi har et stort udvalg og hjælper dig gerne med gode råd inden du bestiller fra vores hjemmeside.

Håndbrusere i forskellige Farver og designs

Vores håndbrusere fås i forskellige farver og designs. Lige fra enkle standard modeller til mere luksuriøse modeller med stort brusehoved som passer perfekt ind i et moderne badeværelse. Vi har et stort udvalg fra de bedste producenter som f.eks Hansgrohe, Damixa, Oras, Grohe og Børma.

Gør rengøringen af bruseområdet nemmere

Kæmper du ofte med at skrubbe sæberester af fliser og brusevægge? Så kan en håndbruser være en effektiv løsning på problemet. En håndholdt bruser kan nemlig bruges til at give dit bruseområde en hurtig rengøring efter du har været i bad. Så slipper du for at der opbygges genstridige sæberester og snavs på fliser, brusevægge og bruseforhæng.

Det er også nødvendigt at fjerne kalk fra brusehovedet regelmæssigt. Derfor har de fleste af vores modeller Rub clean teknologi som gør det nemt at fjerne kalk og snavs fra brusehovedet.

En fleksibel løsning til badeværelset

En håndholdt bruser kan forbedre oplevelsen når du er i bad ved at hjælpe dig med at lede vandet lige derhen hvor du har brug for det. Så behøver du ikke længere at kæmpe med at skylle shampoo ud af håret eller finde tørret sæbe alle mulige steder efter dit bad.

Håndholdte brusere kan også bruges til at vaske kroppen mens håret forbliver tørt. Dette er især praktisk hvis man ikke vasker sit hår hver dag.

Hvis du har brug for at bruge begge hænder til f.eks barbering, kan du sætte din håndbruser tilbage i holderen og bruge det som en hovedbruser for at få det bedste fra begge verdener.

Vask af kæledyr og børn

I stedet for at sende hunden til frisøren kan du spare penge ved at vaske den derhjemme. Med et moderne brusehoved kan du nemt koncentrere vandstrømmen og vaske din hund i brusekabinen. 

Et lille rundt brusehoved eller en stick håndbruser er også en perfekt løsning til at vaske børn som kan føle sig overvældet af støj og kraftige stråler fra en hovedbruser. Det giver nemlig børnene kontrollen og kan være med til at vænne dem til at bade på egen hånd.

Hvis barnet har behov for hjælp med brusebadet, kan man nemt skylle barnets krop og hår samtidig med at sæben holdes væk fra ansigtet. 

Få en lavere vandregning

Hovedbrusere sender store mængder vand ned i afløbet som ikke bliver brugt når du er i bad. Hvis du gerne vil sænke dit vandforbrug og få en lavere vandregning, så skal du anskaffe et vandspare brusehoved. Et vandbesparende brusehoved tilføjer luft til vandet og øger trykket på vandstrålerne som hjælper med at spare vand. 

Hvis du vælger et vandbesparende brusehoved er der mange penge at spare om året. Ved et normalt vandtryk kan du spare op til 10.000 liter om året!

Opgrader din badeoplevelse

Når det er tid til at opgradere eller udskifte din håndbruser har vi det du har brug for. Uanset om du er på udkig efter et rundt eller firkantet brusehoved, kan du helt sikkert finde det bedste brusehoved hos NVI. Vi anbefaler blandt andet et Grohe brusehoved eller en Hansgrohe bruser som passer godt ind i ethvert badeværelse. 

Hvis du har spørgsmål omkring vores udvalg af brusehoveder er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige model.

Velkommen NVI og Nordisk VVS Import A/S

Det er vigtigt for os at sikre, du lander det rigtige sted. Vælg om du er privat- eller erhvervskunde nedenfor.