Gulvstående toiletter

Viser 1–15 af 35 resultater

Køb et nyt toilet billigt

Uanset om du er på udkig efter et klassisk toilet eller en moderne model, kan du finde et bredt udvalg af gulvstående toiletter hos os. Vores udvalg er omfattende og du kan vælge mellem en række forskellige størrelser, stilarter og prisklasser. Læs mere >


-65%
918,75 kr. Inkl. Moms

Fordele ved et gulvstående toilet

Gulvstående toiletter er den mest populære og udbredte type af toiletter. De er nemme at installere og egner sig til mange forskellige slags badeværelser og toiletter.

En af de største fordele er at de nemt kan installeres. Ud over den nemme installation er et gulvmonteret toilet også den billigste løsning, da man som regel ikke behøver at ændre på de eksisterende vvs installationer i badeværelset.

Hvilke materialer er toiletterne lavet af?

De fleste toiletter er fremstillet af porcelæn eller keramik af højeste kvalitet og er designet til at holde i mange år.

Toiletterne i vores sortiment er overfladebehandlet med glasur som kaldes Ceramic Plus, WonderGliss eller Clean coat som er meget slidstærk og ikke revner. Glasuren gør det også lettere at rengøre toilettet, da den forsegler overfladen hvilket gør det sværere for kalk og bakterier at sætte sig fast.

Alle vores gulvstående toiletter er godkendt af en række uafhængige testfirmaer, hvilket sikrer, at de lever op til de højeste standarder og lovmæssige krav.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når du er på udkig efter et gulvstående toilet, er det vigtigt at du gør dig nogle overvejelser først. Hvis du skal installere toilettet i et moderne badeværelse, bør du vælge et toilet med et elegant og moderne design så det passer ind i rummet. Der er mange valgmuligheder, men vi anbefaler for eksempel en af vores flotte Gustavsberg toilet modeller eller Ifø toilet modeller. Hvis du gerne vil spare på vandregningen kan du også med fordel overveje at anskaffe et vandbesparende toilet.

Inden montering af nyt toilet er det også vigtig at dobbelttjekke toilettets størrelse, højde og form, så det fysisk set passer ind i badeværelset det skal monteres i. Vi anbefaler at du måler op inden du går i gang for at sikre at toilettet ikke kommer i vejen for døre, brusekabiner, mm. 

Det er også vigtigt at tjekke hvilken type afløb der er installeret i dit badeværelse. det har nemlig betydning for om du skal kigge på toiletter med s-lås eller vælge et wc med p lås. 

Du skal også overveje om du skal have et toilet med eller uden skyllekant. Dette kaldes også for åben skyllerand, Rimfree eller Rimless. 

Hvad er fordelen ved et gulvstående toilet uden skyllekant?

På ældre toiletter er der som regel en tyk skyllekant i toppen af kummen som samler skidt og kalk. Denne kant gør rengøringen besværlig, da man ikke kan nå helt ind under den med toilet børsten.

Med et rimfree toilet er dette problem løst fordi hele kummen er let at komme til at rengøre. Hvis du vil spare tid på rengøringen anbefaler vi blandt andet et Gustavsberg eller Ifø toilet uden skyllekant som du kan bestille billigt her på siden.

Rengøring og vedligeholdelse

Hvis du vil forlænge levetiden på dit gulvstående toilet skal du vedligeholde og rengøre det regelmæssigt. Regelmæssig rengøring vil sikre, at dit toilet forbliver skinnende og hjælper dig med at undgå ophobning af bakterier og kalk. 

Skrappe kemikalier kan beskadige glasuren på dit toilet og vi anbefaler derfor at rengøre toilettet med milde rengøringsmidler.

Bestil dit gulvstående toilet i dag

Vi tilbyder det bedste udvalg af billige gulvstående toiletter og vi har været i branchen i mere end et årti. Så hvis du er i tvivl om hvilket toilet du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige model til dit nye badeværelse.