Brusesæt

Viser 1–15 af 45 resultater

Billige brusesæt til badeværelset

Vi tilbyder et stort udvalg af brusesæt i forskellige designs og flotte farver. Vi sælger også tilbehør separat som f.eks. brusehoveder, brusestænger, bruseslanger, sæbeskåle osv. Bestil i dag og få hurtig levering i hele Danmark. Læs mere >


-66%
86,00 kr. Inkl. Moms
620,00 kr. Inkl. Moms
1.017,50 kr. Inkl. Moms
Ikke på lager

Hvad er indkluderet i et Brusesæt?

Et brusesæt består som regel af en håndbruser, brusestang, bruseslange og sæbeskål og kan bruges i brusekabiner, brusenicher eller over et badekar. Et simpelt brusesæt kan passe ind i ethvert badeværelse og kan nemt monteres på eksisterende vægtilslutninger. 

Da man ikke skal købe alle delene hver for sig, kan det godt betale sig at købe et komplet brusesæt til badeværelset. Vi sælger dem endda til fornuftige priser!

Få større fleksibilitet med et komplet brusesæt

Ved at montere et brusestangsæt får du en stor fleksibilitet i dit brusebad. Det giver dig nemlig mulighed for at fastgøre brusehovedet i den ønskede højde, så det passer til alle der skal bruge badet. Du vælger selv hvor højt på væggen brusestangen skal monteres og kan dermed styre den maksimale højde på brusehovedet. 

Vores håndbrusersæt kommer med en praktisk holder som monteres på brusestangen. Holderen kan justeres så du kan få den rette vinkel på strålerne fra brusehovedet.

Vi har udvalgt de bedste brusesæt og du kan vælge mellem brusestænger på 55,5 cm og 80 cm i længden. Alle vores produkter er af høj kvalitet og kan holde i mange år.

Få den bedste badeoplevelse

De fleste af vores håndbrusersæt har Innovative teknologier som kan gøre brusebadet til en mere behagelig oplevelse og endda spare dig for mange penge på vandregningen.

Vi anbefaler blandt andet Hansgrohe brusesæt som har såkaldt AirPower teknologi. Denne teknologi skaber bløde og fyldige stråler ved at blande vandet med luft inden det forlader brusehovedet. 

På de fleste håndbrusere kan du endda skifte imellem op til tre forskellige typer stråler ved blot at dreje en lille tap på brusehovedet.

Brusesæt i mange forskellige designs

Vi tilbyder brusesæt i mange forskellige designs til lave priser. Er du til et rundt vandspare brusehoved? Eller foretrækker du en model med et firkantet brusehoved?

Leder du efter moderne design med indbygget hylde eller uden? Hos NVI finder du helt sikkert det du står og mangler. Vi hjælper dig også gerne med gode råd hvis du er i tvivl om hvilket brusesæt du skal vælge.

Hvad er flow rate og hvorfor er det vigtigt?

Flow rate (Gallons Pr. Minut) angiver hvor meget vand der løber igennem din bruser. Nyere brusehoveder har en flow rate som er mindre end 2,5 GPM (Ved vandtryk på 80 psi). Dette giver en optimal udnyttelse af vandet og er med til at reducere dit vandforbrug.

En flow rate på over 2,5 gallon pr. minut ved et standardiseret tryk på 80 pund pr. kvadrattomme (PSI) er ikke tilladt i brusehoveder som sælges på det danske marked.

Hvis du er i tvivl om vandtrykket i din bolig, kan du overveje at skifte til et brusehoved med lavere flow rate. Mange hjem har ikke et tilstrækkeligt vandtryk på 80 PSI. Hvis dit vandtryk er lavere end det, vil du helt sikkert også opleve en betydelig forbedring hvis du vælger et brusehoved til brug ved lavt vandtryk.

Få en lavere vandregning med et vandbesparende brusehoved

Er på udkig efter et brusesæt med et vandbesparende brusehoved? Så er du kommet til rette sted. Vi anbefaler blandt andet brusehoveder fra Hans grohe som bruger mindre vand end andre standardmodeller.

Her kan du både vælge modeller med et lille eller stort brusehoved som er med til at gøre badeoplevelsen bedre.

Find et nyt brusesæt til en fornuftig pris

Hvis du er ved at renovere dit badeområde, bør du overveje at opgradere dit brusesæt. Vores udvalg omfatter modeller fra de bedste producenter som f.eks. Hansgrohe, Børma, Damixa og Oras.

Uanset hvilken type brusesæt du vil have kan du finde det, du har brug for i vores sortiment. Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller services er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette brusesæt til dit badeværelse.