Afløb


Stort udvalg af Afløb i Rustfrit stål

Her hos Nvi finder du et stort udvalg af afløb i rustfrit stål til fornuftige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet bøjninger, ekspansionsstykker, grenrør, koblinger og rør samt meget andet. Bestil i dag og få hurtig levering til døren i hele Danmark.

Hvad er rustfrit stål?

Rustfrit stål er en sammensætning af flere metaller og kan f.eks indeholde Nikkel, Mangan og Molybdæn. For at kunne kalde stål for rustfrit, skal det indeholde minimum 12% Chrom, hvilket giver en øget modstandsdygtighed mod vandpåvirkning.

Hvor bruger man rustfrit afløb?

Rør i rustfrit stål har en hårdfør overflade og er velegnede til installationer som bliver udsat for vandpåvirkning. Der kan være tilfælde hvor galvaniserede eller malede rør ikke er tilstrækkelige, da overfladen hurtigt bliver ødelagt. Her kan man med fordel bruge rør i rustfrit stål som holder meget længere.

Sådan produceres afløbsrør i rustfrit stål

Den mest populære metode til at producere rør i rustfrit stål er svejsning. Først bliver en plade kørt gennem en valse, som giver røret den ønskede form. Derefter bliver samlingen svejst sammen ved lapsvejsning eller stuksvejsning.

Køb rustfrit afløb til lave priser

Vi sælger afløb i rustfrit stål til private og erhverv i hele Danmark. Bestil i dag og få leveret det du står og mangler inden for et par dage.

Velkommen NVI og Nordisk VVS Import A/S

Det er vigtigt for os at sikre, du lander det rigtige sted. Vælg om du er privat- eller erhvervskunde nedenfor.