Få blødt vand i hjemmet med et blødgøringsanlæg

Få blødt vand i hjemmet med et blødgøringsanlæg

Er du træt af kalkholdigt vand i hanerne der hjemme? Så har vi løsningen på dit problem. I denne artikel kan du se alle fordelene ved at installere et blødgøringsanlæg i hjemmet, samt finde ud af hvordan du nemt kan få kalkfrit vand i hanerne.

Fordele ved blødt vand

Der er mange fordele ved at installere et blødgøringsanlæg i hjemmet. Blandt andet kan man spare mange penge, få sundere hud og hår, samt gøre rengøring af overflader nemmere og mere miljøvenlig. Vasketøjet bliver også blødere uden skyllemiddel og beholder farven i længere tid.


Spar penge med et blødgøringsanlæg

Kalk- og magnesiumfrit vand i dit hjem medfører besparelser på flere måder. Dine hårde hvidevarer som f.eks vaskemaskine og opvaskemaskine vil kunne holde længere, da de ikke kalker til hele tiden. Ydeevnen på dine apperater bliver også væsentligt bedre, hvilket gør at du kan spare energi og få en lavere elregning. Kalk kan også samle sig i lukkede installationer, armaturer og rør i hjemmet. Dette kan føre til dyre reparationer som nemt kan undgås. Så hvis du vil spare penge i det lange løb og maksimere levetiden på dine apparater er et blødgøringsanlæg vejen frem.

Leyco soft 9 blødgøringsanlæg - Et godt alternativ til BWT anlæg
Gør rengøring af overflader nemmere

Med kalkfrit vand i hanerne bliver rengøringen af overflader i hele huset meget nemmere. Du slipper f.eks for at afkalke din kaffemaskine og elkedel i tide og utide. Der opstår heller ikke kalkaflejringer på gryder og pander som kan være besværlige at skrubbe af. Dine fliser i badeværelset bliver heller ikke forkalkede og brusehovedet stopper ikke til.

Blødt vand er godt for miljøet

Ud over at gøre rengøringen nemmere, er blødt vand i dit hjem også godt for miljøet. Du kan nemlig skære ned på brugen af kalkfjerner i køkken og badeværelse. Dermed kan du være med til at skåne miljøet for en masse kemikalier som ellers havner i afløbet.

Vand fra blødgøringsanlæg giver blødere hår og sundere hår
Få blødere hår og sundere hud

Kalk i vandet kan medføre irreteret hud og tørt kruset hår efter bad. Kalk bliver nemlig aflejret som et tyndt lag på kroppen, som udtørrer hud og hår. Dette problem undgår man med et blødgøringsanlæg i hjemmet. Efterfølgende vil man opleve at få sundere hud og silkeblødt hår. Som en bonus, bliver Hud- og hårplejeprodukter også optaget bedre og holder længere.


Blødt tøj som holder farven længere

Hvis der er meget kalk i vandet, vil dit tøj med tiden blive stift og miste sin farveglans. Under maskinvask danner hårdt vand nemlig det man kalder kalksæbe, som sætter sig på fibrene i tøjet. Kalksæbe giver tøjet en kedelig grålig fremtoning som ødelægger farveglansen. Hvis man får installeret et blødgøringsanlæg i hjemmet, kan man fjerne kalk og helt undgå brugen af skyllemiddel.


Sådan virker blødgøringsanlæg

Når vandet pumpes gennem anlægget, sker en ionbytter-proces. I denne proces bytter mineralerne kalk og magnesium plads med natriumioner i vandet. Dermed skilles de hårde mineraler fra i anlægget og blødt vand bliver sendt ud i hanerne. På de fleste anlæg kan man kan selv indstille hårdhedsgraden, hvis man gerne vil beholde nogle mineraler i vandet.

Leyco soft 9 blødgøringsanlæg

Bestil et billigt blødgøringsanlæg

Vil du gerne have blødt vand i din bolig? Så kan du bestille blødgøringsanlæg af høj kvalitet hos os. Vi fører blandt andet modellen Leyco soft 9 som er kompakt og passer godt til små familier.

læs mere og bestil her

Velkommen NVI og Nordisk VVS Import A/S

Det er vigtigt for os at sikre, du lander det rigtige sted. Vælg om du er privat- eller erhvervskunde nedenfor.